Koreai Jeju Joongjak BIO
420 Ft / 10g
Jeju szigete a UNESCO természeti világörökség része. Az ott termesztett teák minden évben díjakat nyernek. A Joongjak-ot a régi koreai hagyományok szerint pörkölik. Egyedi, kissé kesernyés, diós íz.
Ellenőrzött biogazdálkodásból
Elkészítési javaslat
[icon-spoon]1 teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80-90°C
[icon-hourglass] 2 perc
[icon-cup] Kissé kesernyés, diós íz
[icon-leaf] Csavart, zöld
Régió
Jeju, Korea
420 Ft / 10g
Jeju szigete a UNESCO természeti világörökség része. Az ott termesztett teák minden évben díjakat nyernek. A Joongjak-ot a régi koreai hagyományok szerint pörkölik. Egyedi, kissé kesernyés, diós íz.
Ellenőrzött biogazdálkodásból
Elkészítési javaslat
[icon-spoon]1 teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80-90°C
[icon-hourglass] 2 perc
[icon-cup] Kissé kesernyés, diós íz
[icon-leaf] Csavart, zöld
Régió
Jeju, Korea
420 Ft / 10g
Jeju szigete a UNESCO természeti világörökség része. Az ott termesztett teák minden évben díjakat nyernek. A Joongjak-ot a régi koreai hagyományok szerint pörkölik. Egyedi, kissé kesernyés, diós íz.
Ellenőrzött biogazdálkodásból
Elkészítési javaslat
[icon-spoon]1 teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80-90°C
[icon-hourglass] 2 perc
[icon-cup] Kissé kesernyés, diós íz
[icon-leaf] Csavart, zöld
Régió
Jeju, Korea