Japan Sencha BIO
380 Ft / 10g
A Sencha gondos feldolgozást igényel: enyhén gőzölik, mielőtt hengerelnék és szárítanák. Ideális az erős zöld teák kedvelői számára. Ha érdekel a japán sencha termelése és feldolgozása, olvasd el erről szóló írásunk!
Ellenőrzött biogazdálkodásból.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 teáskanál
[icon-drop] 150 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 2 perc
[icon-cup] A felöntés világos, olajzöld színben csillog, íze tömör, utóízében domináns
[icon-leaf] Nagyon finom és törékeny szerkezetű levelek
Régió
Japán
380 Ft / 10g
A Sencha gondos feldolgozást igényel: enyhén gőzölik, mielőtt hengerelnék és szárítanák. Ideális az erős zöld teák kedvelői számára. Ha érdekel a japán sencha termelése és feldolgozása, olvasd el erről szóló írásunk!
Ellenőrzött biogazdálkodásból.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 teáskanál
[icon-drop] 150 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 2 perc
[icon-cup] A felöntés világos, olajzöld színben csillog, íze tömör, utóízében domináns
[icon-leaf] Nagyon finom és törékeny szerkezetű levelek
Régió
Japán
380 Ft / 10g
A Sencha gondos feldolgozást igényel: enyhén gőzölik, mielőtt hengerelnék és szárítanák. Ideális az erős zöld teák kedvelői számára. Ha érdekel a japán sencha termelése és feldolgozása, olvasd el erről szóló írásunk!
Ellenőrzött biogazdálkodásból.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 teáskanál
[icon-drop] 150 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 2 perc
[icon-cup] A felöntés világos, olajzöld színben csillog, íze tömör, utóízében domináns
[icon-leaf] Nagyon finom és törékeny szerkezetű levelek
Régió
Japán