Pai Mu Tan
340 Ft / 10g
Tea a mindennapokra. Tavasszal betakarítják, és a régi hagyományok szerint kezelik. A Pai Mu Tan, “fehér babarózsa”, leszedése után a napon megszárad, és finoman megpirul.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 2-3 perc
[icon-cup] Világosbarna felöntése lágy és enyhén virágos, halványan pirított ízű
[icon-leaf] Nagy, színes levél ezüstös végekkel
Régió
Fujian, Kína
340 Ft / 10g
Tea a mindennapokra. Tavasszal betakarítják, és a régi hagyományok szerint kezelik. A Pai Mu Tan, “fehér babarózsa”, leszedése után a napon megszárad, és finoman megpirul.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 2-3 perc
[icon-cup] Világosbarna felöntése lágy és enyhén virágos, halványan pirított ízű
[icon-leaf] Nagy, színes levél ezüstös végekkel
Régió
Fujian, Kína
340 Ft / 10g
Tea a mindennapokra. Tavasszal betakarítják, és a régi hagyományok szerint kezelik. A Pai Mu Tan, “fehér babarózsa”, leszedése után a napon megszárad, és finoman megpirul.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 2-3 perc
[icon-cup] Világosbarna felöntése lágy és enyhén virágos, halványan pirított ízű
[icon-leaf] Nagy, színes levél ezüstös végekkel
Régió
Fujian, Kína