Pai Mu Tan

$0.00

340 Ft / 10g

Tea a mindennapokra. Tavasszal betakarítják, és a régi hagyományok szerint kezelik. A Pai Mu Tan, “fehér babarózsa”, leszedése után a napon megszárad, és finoman megpirul.

Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál

[icon-drop] 250 ml víz

[icon-temp] 70°C

[icon-hourglass] 2-3 perc

[icon-cup] Világosbarna felöntése lágy és enyhén virágos, halványan pirított ízű

[icon-leaf] Nagy, színes levél ezüstös végekkel

Régió

Fujian, Kína

Quantity:
Add To Cart

340 Ft / 10g

Tea a mindennapokra. Tavasszal betakarítják, és a régi hagyományok szerint kezelik. A Pai Mu Tan, “fehér babarózsa”, leszedése után a napon megszárad, és finoman megpirul.

Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál

[icon-drop] 250 ml víz

[icon-temp] 70°C

[icon-hourglass] 2-3 perc

[icon-cup] Világosbarna felöntése lágy és enyhén virágos, halványan pirított ízű

[icon-leaf] Nagy, színes levél ezüstös végekkel

Régió

Fujian, Kína

340 Ft / 10g

Tea a mindennapokra. Tavasszal betakarítják, és a régi hagyományok szerint kezelik. A Pai Mu Tan, “fehér babarózsa”, leszedése után a napon megszárad, és finoman megpirul.

Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál

[icon-drop] 250 ml víz

[icon-temp] 70°C

[icon-hourglass] 2-3 perc

[icon-cup] Világosbarna felöntése lágy és enyhén virágos, halványan pirított ízű

[icon-leaf] Nagy, színes levél ezüstös végekkel

Régió

Fujian, Kína

Tai Mu Long Zhu BIO
$0.00
China White Dragon – Bai Long
$0.00
Silver Pine Needle
$0.00
Safari Sunset
$0.00
Eper-ananász
$0.00