Marsala Chai
210 Ft / 10g
Az Indiában ma is népszerű hagyományos Marsala Chai-t különféle receptek alapján készítik. Színes ízvilága a gyömbér enyhe fűszerességével tökéletesen harmonizál. Tej, vagy tejszín hozzáadásával elegáns krémessé válik. Hagyományosan a mézet használják édesítésre.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon]1/2-1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 3-5 perc
210 Ft / 10g
Az Indiában ma is népszerű hagyományos Marsala Chai-t különféle receptek alapján készítik. Színes ízvilága a gyömbér enyhe fűszerességével tökéletesen harmonizál. Tej, vagy tejszín hozzáadásával elegáns krémessé válik. Hagyományosan a mézet használják édesítésre.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon]1/2-1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 3-5 perc
210 Ft / 10g
Az Indiában ma is népszerű hagyományos Marsala Chai-t különféle receptek alapján készítik. Színes ízvilága a gyömbér enyhe fűszerességével tökéletesen harmonizál. Tej, vagy tejszín hozzáadásával elegáns krémessé válik. Hagyományosan a mézet használják édesítésre.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon]1/2-1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 3-5 perc