Lapacho
180 Ft / 10g
A köznyelvben Lapacho-nak nevezett, különféle közép-, és dél-amerikai fafajták kérgét már az inkák is fogyasztották, kivonva a kéreg nedveit. Később Peru, Bolívia, és Paraguay őslakosai élvezettel fogyasztották felöntését. Közismert testes, kesernyés ízét fás karakterek gazdagítják. Immunerősítő hatást tulajdonítanak neki.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 2 púpozott teáskanál
[icon-drop] 1 l víz
[icon-temp] 100°C-on forraljuk 5 percig mielőtt ázni hagyjuk
[icon-hourglass] 15-20 perc
Régió
Közép-, és Dél-Amerika
180 Ft / 10g
A köznyelvben Lapacho-nak nevezett, különféle közép-, és dél-amerikai fafajták kérgét már az inkák is fogyasztották, kivonva a kéreg nedveit. Később Peru, Bolívia, és Paraguay őslakosai élvezettel fogyasztották felöntését. Közismert testes, kesernyés ízét fás karakterek gazdagítják. Immunerősítő hatást tulajdonítanak neki.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 2 púpozott teáskanál
[icon-drop] 1 l víz
[icon-temp] 100°C-on forraljuk 5 percig mielőtt ázni hagyjuk
[icon-hourglass] 15-20 perc
Régió
Közép-, és Dél-Amerika
180 Ft / 10g
A köznyelvben Lapacho-nak nevezett, különféle közép-, és dél-amerikai fafajták kérgét már az inkák is fogyasztották, kivonva a kéreg nedveit. Később Peru, Bolívia, és Paraguay őslakosai élvezettel fogyasztották felöntését. Közismert testes, kesernyés ízét fás karakterek gazdagítják. Immunerősítő hatást tulajdonítanak neki.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 2 púpozott teáskanál
[icon-drop] 1 l víz
[icon-temp] 100°C-on forraljuk 5 percig mielőtt ázni hagyjuk
[icon-hourglass] 15-20 perc
Régió
Közép-, és Dél-Amerika