Hibiscus
160 Ft / 10g
Ez az intenzív vörös ital kifejezetten népszerű mindennapi italként melegebb égtájakon. A gyümölcs savak magas koncentrációja frissítő főzetet eredményez, amelyet forrón és hidegen is kellemes fogyasztani.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 8-10 perc
[icon-cup] Intenzív vörös szín, hibiszkusz íz
Egyéb információk
Élelmiszerbiztonsági okokból a gyógy, fűszer, és zöldség alapú teákat mindig forrásban lévő vízzel kell leönteni és legalább 6-8 percen keresztül áztatni!
160 Ft / 10g
Ez az intenzív vörös ital kifejezetten népszerű mindennapi italként melegebb égtájakon. A gyümölcs savak magas koncentrációja frissítő főzetet eredményez, amelyet forrón és hidegen is kellemes fogyasztani.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 8-10 perc
[icon-cup] Intenzív vörös szín, hibiszkusz íz
Egyéb információk
Élelmiszerbiztonsági okokból a gyógy, fűszer, és zöldség alapú teákat mindig forrásban lévő vízzel kell leönteni és legalább 6-8 percen keresztül áztatni!
160 Ft / 10g
Ez az intenzív vörös ital kifejezetten népszerű mindennapi italként melegebb égtájakon. A gyümölcs savak magas koncentrációja frissítő főzetet eredményez, amelyet forrón és hidegen is kellemes fogyasztani.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 8-10 perc
[icon-cup] Intenzív vörös szín, hibiszkusz íz
Egyéb információk
Élelmiszerbiztonsági okokból a gyógy, fűszer, és zöldség alapú teákat mindig forrásban lévő vízzel kell leönteni és legalább 6-8 percen keresztül áztatni!