Green Mate
150 Ft / 10g
Évszázadok óta szélesen elterjedt több dél-amerikai országban is. Hagyomány szerint a matet szívószálon (bombilla) keresztül fogyasszák egy üreges tökből (calebasse). Földes ízvilága azonban egy egyszerű teáscsészéből is kiválóan élvezhető. Magas koffein tartalom.
Elkészítési javaslat – erős verzió
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 8-10 perc
Elkészítési javaslat – enyhébb verzió
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80°C
[icon-hourglass] 2 perc
Régió
Dél-Amerika
150 Ft / 10g
Évszázadok óta szélesen elterjedt több dél-amerikai országban is. Hagyomány szerint a matet szívószálon (bombilla) keresztül fogyasszák egy üreges tökből (calebasse). Földes ízvilága azonban egy egyszerű teáscsészéből is kiválóan élvezhető. Magas koffein tartalom.
Elkészítési javaslat – erős verzió
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 8-10 perc
Elkészítési javaslat – enyhébb verzió
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80°C
[icon-hourglass] 2 perc
Régió
Dél-Amerika
150 Ft / 10g
Évszázadok óta szélesen elterjedt több dél-amerikai országban is. Hagyomány szerint a matet szívószálon (bombilla) keresztül fogyasszák egy üreges tökből (calebasse). Földes ízvilága azonban egy egyszerű teáscsészéből is kiválóan élvezhető. Magas koffein tartalom.
Elkészítési javaslat – erős verzió
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 8-10 perc
Elkészítési javaslat – enyhébb verzió
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80°C
[icon-hourglass] 2 perc
Régió
Dél-Amerika