China Keemun Superior
160 Ft / 10g
Délkelet-Kína különösen jól ismert finom fekete teáiról. A Keemun teát először 1875-ben állította elő egy kormánytisztviselő, aki Fujian tartományba utazott, hogy megismerje a fekete tea készítésének titkait. Ezt megelőzően Anhui-ban csak zöld teát termesztettek.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 2-4 perc
[icon-cup] Világosbarna felöntés, édeskés, diós, lágy ízvilág, enyhén csersvas
[icon-leaf] Szorosra sodort, fekete levelek
Régió
Kína
160 Ft / 10g
Délkelet-Kína különösen jól ismert finom fekete teáiról. A Keemun teát először 1875-ben állította elő egy kormánytisztviselő, aki Fujian tartományba utazott, hogy megismerje a fekete tea készítésének titkait. Ezt megelőzően Anhui-ban csak zöld teát termesztettek.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 2-4 perc
[icon-cup] Világosbarna felöntés, édeskés, diós, lágy ízvilág, enyhén csersvas
[icon-leaf] Szorosra sodort, fekete levelek
Régió
Kína
160 Ft / 10g
Délkelet-Kína különösen jól ismert finom fekete teáiról. A Keemun teát először 1875-ben állította elő egy kormánytisztviselő, aki Fujian tartományba utazott, hogy megismerje a fekete tea készítésének titkait. Ezt megelőzően Anhui-ban csak zöld teát termesztettek.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 100°C
[icon-hourglass] 2-4 perc
[icon-cup] Világosbarna felöntés, édeskés, diós, lágy ízvilág, enyhén csersvas
[icon-leaf] Szorosra sodort, fekete levelek
Régió
Kína