China Gabalong - Gamma BIO
640 Ft / 10g
Olajzöldtől a sötét olíváig, arany árnyalatú, közepes, szorosan tekert oolong. Felöntése: arany-narancssárga, átlátszó, Íze: összetett, testes, érdekes karamell-csokoládé jegyekkel.
Ezt a különleges teát bio változatként, különleges eljárással állítják elő. A GABA (gamma-amino-vajsav) tartalma a levelekben a hervadás során az anaerob/oxigénhiányos légkör hatására megnő. Sötét oolongként készült, nagyon aromás.
Termesztés: Anhui területről, 8-900 méter magasságban terem, márciustól-májusig szedik.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 95°C
[icon-hourglass] 1-2 perc
640 Ft / 10g
Olajzöldtől a sötét olíváig, arany árnyalatú, közepes, szorosan tekert oolong. Felöntése: arany-narancssárga, átlátszó, Íze: összetett, testes, érdekes karamell-csokoládé jegyekkel.
Ezt a különleges teát bio változatként, különleges eljárással állítják elő. A GABA (gamma-amino-vajsav) tartalma a levelekben a hervadás során az anaerob/oxigénhiányos légkör hatására megnő. Sötét oolongként készült, nagyon aromás.
Termesztés: Anhui területről, 8-900 méter magasságban terem, márciustól-májusig szedik.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 95°C
[icon-hourglass] 1-2 perc
640 Ft / 10g
Olajzöldtől a sötét olíváig, arany árnyalatú, közepes, szorosan tekert oolong. Felöntése: arany-narancssárga, átlátszó, Íze: összetett, testes, érdekes karamell-csokoládé jegyekkel.
Ezt a különleges teát bio változatként, különleges eljárással állítják elő. A GABA (gamma-amino-vajsav) tartalma a levelekben a hervadás során az anaerob/oxigénhiányos légkör hatására megnő. Sötét oolongként készült, nagyon aromás.
Termesztés: Anhui területről, 8-900 méter magasságban terem, márciustól-májusig szedik.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 95°C
[icon-hourglass] 1-2 perc